Ett nytt inspel från M och KD

DSC_0015

I veckans utskick rörande dagordningen för kommunstyrelsens sammanträde den 9/5 kan vi se att ett uppdrag till förstudie för flytt av Amaryllisparkens boulebanor till Trollbäckens IP skall behandlas.

Ärendet om boulebanorna för pensionärerna i Amaryllisparken har varit ett ämne som rullat om och om igen i drygt 3,5 år sedan arbetet med detaljplan Amaryllis drog igång, och många bud att placeringen har varit klar har kommit från många håll, men uppenbarligen har det inte varit klart utan mer ett ämne i en viskningslek mellan politiker och medborgare.

I ett yttrande från Moderaterna och Kristdemokraterna i Tyresö kommun kan vi läsa en högst relevant synpunkt längst ner i deras gemensamma skrivelse.

”Vi vill dock understryka att Amaryllisparken ska bevaras som park och att vi inte ska bygga 170 lägenheter i parken. För oss är inte det skälet till varför boulebanorna behöver flyttas.”

Särskilt yttrande från Erkki Vesa (M) och Per Lindén (KD)

Det är en väldigt viktig aspekt Moderaterna och Kristdemokraterna lyfter, och vi är väldigt tacksamma att de som politiska partier tänker steget längre.

Om boulebanorna försvinner, vad skulle du vilja se på den grusade planen istället?

Hör av dig till oss och berätta, antingen på våra sociala kanaler eller skicka oss ett mejl!

tillsammansforamaryllisparken(at)gmail.com

Läs hela dagordningen till nästa kommunstyrelsen här!

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Tyresö kommun via Insyn och prenumerar på ämnen som är aktuella för dig för att bevaka det politiska läget!

Facebook
Twitter